Wedstrijden en trainingen

KV Activitas heeft drie wedstrijdteams en een recreantenteam dat vooral voor de gezelligheid traint. Alle wedstrijdteams zijn jeugdteams. Door groei van het aantal jeugdleden verwachten we in 2018 een derde jeugdteam te kunnen vormen.
Voor meer informatie over de wedstrijden en trainingen klik hieronder op het team van uw keuze

Informatie Team B1

Informatie Team C1

Informatie Team D1

Informatie Recreanten

Informatie Kangoeroes

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe leden, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Daarnaast kunnen wij ook nog extra handjes gebruiken als trainer/coach en als scheidsrechter. Bij interesse kan contact worden opgenomen met wedstrijdzaken.

Voor nieuwe leden heeft KV Activitas een aantal regels opgesteld.

1. Leden zonder korfbalervaring worden de eerste drie maanden intensief begeleidt tijdens de trainingen. Tijdens deze periode wordt door de trainer/coach per week beoordeeld of de speler voldoende kennis en kunde heeft om aan een wedstrijd te kunnen deelnemen.
  2. Leden met korfbalervaring krijgen op basis van hun kennis en kunde extra begeleiding tijdens de trainingen en kunnen wellicht direct al deelnemen aan de wedstrijden. Dit is aan de beoordeling van de trainer/coach.

Verder heeft KV Activitas de volgende huishoudelijke regels:

• Het is niet toegestaan om met modder onder de schoenen de kantine te betreden. Bij het veld zijn bezems geplaatst om de schoenen schoon te maken.
  • Na gebruik van de kleedkamers worden deze bezemschoon achter gelaten. Indien een thuiswedstrijd gespeeld is, worden ook de kleedkamers van de tegenstander schoongemaakt.
  • Bij het kapot gaan van materiaal, wordt dit zo spoedig mogelijk bij de technische commissie gemeld.
  • Discriminatie, geweld, ongewenste intimiteiten en pesten worden niet getolereerd. De trainer/coach of een bestuurslid mag het lid bij overtreding direct het veld afsturen.