Team D1

Trainingstijden D1

Zaal: woensdag 18:00 – 19:00 uur Gymzaal Rijswijk.
Woensdag 31 oktober is de eerste zaaltraining.

Het wedstrijdschema kan hier worden bekeken .

Het vervoersschema volgt zodra het wedstrijdschema bekend is.

Wedstrijd verslag D1    Datum: 24-11-2018
Wedstrijd: Activitas D1 – Het Bosch D2
Zaterdag de 24  November moesten we de eerste wedstrijd van het binnen seizoen spelen tegen Het Bosch in onze thuis zaal in Kesteren. Het Bosch had al snel gescoord in de eerste 10 min maar dat lieten wij niet gebeuren en deden ons best om ook te scoren. Al snel hadden wij ook 1 punt gescoord. We scoorde in elke 10 minuten  wel 1 punt, maar soms lukte het de tegen stander ook om te scoren. Uiteindelijk is het wel goed gegaan en hadden we een aantal punten bij de tegen partij kunnen tegen houden. Die wedstrijd was een mooi begin van het binnen seizoen hopelijk gaat de rest van dit seizoen ook zo goed
Eindstand: 7-4
Wie hebben er gescoord:
Mees 2 keer gescoord
Senna 4 keer gescoord
Sam 1 keer gescoord
Geschreven door: Senna Meijers

Wedstrijd verslag D1 van 01-12-2018
Wedstrijd: HKC D2 – Activitas D1
Wij speelden uit in Utrecht en het was een hele spannende wedstrijd. De 1e helft waren we een stuk beter dan de tegenstander, maar toch kwamen wel snel op 2-0 achterstand. Gelukkig scoorde Mees voor de rust de 2-1, direct na de rust scoorde Mees de 2-2. Toen ging het helemaal mis, we stonden ineens 5-2 achter, maar toch wisten we weer gelijk te komen door een aantal doelpunten van Senna. Het werd erg spannend op het eind, maar we wisten in de laatste minuten toch nog het winnende doelpunt te maken.
Eindstand 7-8
Doelpunten:
Mees 3
Senna 3
Sam 2
Groetjes Sam

8 december 2018
Geschreven door Sophie Huijnen
Activitas tegen  Hemur Enge
Het was in onze thuis zaal in Kesteren en we wisten al snel een punt te maken door Mees. En Senna en ik wisten ook snel te scoren, de eerste 10 minuten stonden wij met 3-1 voor. De tweede 10 minuten was er een strafworp voor de tegenpartij maar die misten ze. De tweede helft scoorden Karlijn nog een doelpunt, de laatste 10 minuten stonden wij 4-2 voor. Sam wist nog 2 keer te scoren, wij hebben gewonnen met 6-3.