Team B1

Trainingstijden B1

Zaal: woensdag 19:00 – 20:00 uur Sporthal Kesteren.
Woensdag 31 oktober is de eerste zaaltraining.

Het wedstrijdschema kan hier worden bekeken.

Klik hier voor het rijschema zaal 2018-2019. (link werkt nog niet).

Wedstrijdverslag B1                                                                     datum: 24-11-2018
Activitas B1- Viking B2
Zaterdag was onze eerste wedstrijd in de zaal. We moesten thuis tegen Viking B2 uit Wijk bij Duurstede. Onze hele team was aanwezig. In het begin hadden we al veel kansen. Helaas gingen die er niet in. Toen maakte Alice de 1-0 met een doorloop. We kregen 3 doelpunten tegen, maar gelukkig maakte Bart er daarna 2 en Latisha 1. Daarna ging het een beetje om en om. Toen we 3 punten achter stonden, maakte ik (Tijn) en Corné met mooie afstandsschoten weer gelijk en stond het 8-8. Toen werd het heel spannend, want Viking maakte toen 8-9 en Bart 9-9 met een strafworp. Helaas maakt Viking in de laatste minuut de 9-10 en hebben we dus verloren. Maar onze coach (Richelle) was supertrots, want we hadden ons best gedaan.

Wedstrijdverslag B1                                                                    Datum: 08-12-2018
Tiel’72 B3 – Activitas B1
————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Hallo, ik ben Tijn en ik was de aanvoerder van de wedstrijd op 9-2-2019.
We wisten dat we het moeilijk gingen krijgen, want de tegenstanders stonden op de eerste plaats.
We begonnen al niet zo goed. We kwamen binnen 15 min al op een achterstand van 0-3. Toen maakte Corné met een mooi afstandsschot de 1-3. Na een paar minuten maakte Corné de 2-5 en Maarten met mooi schot de 3-5. Toen gingen we de rust in met 3-7. We kregen een goede toespraak van onze coach en we gingen met weer goede moet het veld in. Maar dat verdween blijkbaar snel en er werden weer wat doelpunten gemaakt door de tegenstander. Toen maakte Alice de 4-10 en een maar minuten later de 5-12. Toen maakte Bart de 6-12 en daarna Corné de 7-13. Toen ging het best wel slecht. Latisha maakte later nog de 8-16 en nog 5 minuten voor het einde maakte Corné de 9-19. We eindigde de wedstrijd met 9-20. Ondanks dat we hebben verloren, was onze coach toch trots op ons.